
Response to Bid Question 

 

A potential bidder asked whether they may only submit an oral bid.  Per the sale procedure 
described in the bid packet, ”No oral bids shall be accepted if the proposed bidder has not 
submitted the required deposit and completed the Bid Form and delivered it to the Assistant 
General Manager by [January 26, 2016] at 10:00 a.m.” (Resolution 15-0307, dated July 28, 2015, 
as revised by Resolution 15-0469, dated November 17, 2015).     


